11-28_cardiovascularEl proper dilluns 5 de desembre d'11 h a 12.30 h es realitzarà l'última sessió d'aquest trimestre del programa "Cuida't, t'ho mereixes". L'activitat és gratuïta i el punt de trobada serà la plaça del Tívoli. Durant aquesta jornada es farà exercici a l'aire lliure en un espai públic (en aquest cas, la plaça del Tívoli) i, a més, es parlarà sobre alimentació adequada segons les estacions de l'any. La xerrada es realitzarà a l'interior de l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli.

Els objectius prioritaris d'aquest programa són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, i difondre els coneixements per a una bona salut integral, tant d'exercici físic com d'alimentació i dietètica.

La sessió del dilluns 5 de desembre és la darrera actuació d'aquest trimestre dins del programa "Cuida't t'ho mereixes". En aquesta ocasió, la jornada es centrarà en la prevenció de les malalties cardiovasculars. Es parlarà sobre la diabetis i el colesterol i com fer una nutrició equilibrada per tal de reduir greixos i sucres.

Aquesta iniciativa s'organitza des de l'Àrea de Gent Gran, amb la col·laboració del Pla de Barris del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell