11-23_Lauditor_webLa companyia de teatre calafellenca la K-mama protagonitzarà la propera representació que tindrà lloc al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) aquest dissabte 26 de novembre a les 22 de la nit. Amb l'obra L'auditor pretenen omplir el TÀG de rialles i alhora brindar al públic l'oportunitat de reflexionar sobre situacions relacionades amb l'actualitat.

L'auditor narra la història d'un poble qualsevol que rep la visita d'un auditor per estudiar els comptes de l'ajuntament dels quals se sospita que no són gaire clars. La corrupció i els tripijocs d'uns i altres per amagar i descobrir, respectivament, les veritats sobre la comptabilitat municipal centren aquesta història fresca i estripada a mig camí entre el vodevil i la comèdia francesa.

La representació de L'auditor s'emmarca en el projecte "+ escena", amb el qual es vol donar l'oportunitat d'actuar a grups mixtos, formats per professionals i d'altres artistes que no s'hi dediquen professionalment però tenen prou qualitat per poder portar els seus espectacles en un escenari del nivell del TÀG.

Les entrades per a L'auditor ja estan a la venda. Es poden comprar dirigint-se al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24. Tel. 977 66 56 84), a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com) i una hora abans que comenci la representació a la taquilla del Teatre. La propera obra que aterrarà al TÀG serà Visca els nuvis, protagonitzada per Joan Pera i Amparo Moreno i produïda per la companyia FOCUS, que en aquest cas també es fa càrrec de l'organització d'aquesta representació. Les entrades per a aquesta obra, que arribarà al TÀG el dissabte 3 de desembre, ja estan a la venda.



©2019 Ajuntament del Vendrell