11-15_rp_25novembre_pisacollida_webL'Ajuntament del Vendrell, a través de les regidories de Serveis Socials, Ciutadania i Gent Gran, l'oficina del Pla de Barris i les associacions de dones del municipi han organitzat dos actes amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones que es commemorarà el proper divendres 25 de novembre:

- El dimecres 23 de novembre, a les 17 h, al Centre cívic L'Estació tindrà lloc la conferència "Caminar amb sabates pròpies", a càrrec de Patrícia Jiménez, psicòloga de la Creu Roja.

- El divendres 25 de novembre, a les 19.30 h, a l'oficina del Pla de Barris tindrà lloc la lectura del manifest i una xerrada informativa sobre la violència domèstica i de gènere a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

S'estableix un protocol d'actuació per fer ús del pis d'acollida en casos de violència de gènere

La Policia Municipal del Vendrell i els Mossos d'Esquadra estan formalitzant un protocol d'actuació per coordinar l'ús del pis de què disposa l'Ajuntament del Vendrell per acollir víctimes de violència de gènere.

Aquest pis d'acollida ja estava a disposició per als casos atesos pels Mossos d'Esquadra, però ara s'ha cregut convenient formalitzar-lo en un document per tal de reforçar la coordinació policial en la lluita contra aquest tipus de violència.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, ha manifestat que "el més important és la prevenció i hem d'aconseguir que la igualtat entre els homes i les dones es basi en la tolerància, el diàleg i el respecte".



©2019 Ajuntament del Vendrell