El proper divendres 2 de desembre el Museu Deu del Vendrell proposa una nova i entretinguda activitat per a petits i grans per tal de començar a donar la benvinguda a les festes nadalenques.

L'activitat consisteix en un taller de postals pop-up de temàtica nadalenca a càrrec de Yukiko Murata, ceramista i artista del vidre nascuda al Japó, amb residència a Barcelona però vinculada a la vila des de fa anys gràcies a la seva participació en la Biennal de Ceràmica del Vendrell. En aquesta ocasió, Murata oferirà la possibilitat de confeccionar postals en format tridimensional per tal de felicitar les festes nadalenques a familiars i amics a través de la tècnica artística del pop-up, que és molt semblant a l'origami i a la papiroflèxia i en la qual el treball del paper adquireix una nova dimensió amb infinitat de possibilitats visuals i artístiques.

El taller, adreçat a persones majors de 16 anys, tindrà un cost de 3 € per persona i s'oferirà en dues sessions d'una hora de durada cadascuna, que s'iniciaran a les 18 hores i a les 19 hores, respectivament.

A més, al mateix temps es duran a terme dues sessions del mateix taller, totalment gratuït, en aquest cas per a nens i nenes de 6 a 10 anys a càrrec del personal del Museu Deu. D'aquesta manera, mentre els pares, els avis i els tiets gaudeixen de la sessió de postals pop-up amb Yukiko Murata, els infants s'entretenen i gaudeixen també, al seu nivell, d'aquesta tècnica artística en format paper tant visual i espectacular.

Als tallers es poden apuntar tant famílies que vulguin participar en el taller d'adults i en el taller infantil com també qualsevol adult que vulgui participar a títol individual sense nens.

Tant per al taller d'adults com per al d'infants les places són limitades, per la qual cosa cal formalitzar la inscripció prèvia al Museu Deu del Vendrell a partir del proper dissabte 12 de novembre mitjançant l'abonament dels 3 € de cost del taller.

Més informació al Museu Deu (plaça Nova, 6, el Vendrell), a través del correu electrònic museudeu@elvendrell.net o bé al telèfon 977 66 63 08.



©2019 Ajuntament del Vendrell