10-31_exercici_webLa plaça del Tívoli acollirà el proper dilluns 7 de novembre l'activitat "Cuida't, t'ho mereixes". Aquesta iniciativa, adreçada principalment a la gent gran, tindrà lloc d'11 a 12.30 h. Durant aquesta jornada es farà exercici a l'aire lliure en un espai públic, la plaça del Tívoli, i es realitzarà una xerrada sobre l'alimentació adequada segons les estacions de l'any, en aquest cas a l'interior de l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli.

Els objectius prioritaris d'aquesta activitat són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar i difondre els coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'exercici físic com a l'alimentació i dietètica.

La sessió del dilluns 7 de novembre és la segona actuació d'aquest trimestre dins del programa "Cuida't, t'ho mereixes". En aquesta ocasió, la jornada se centrarà en l'aparell locomotor gràcies a una sèrie d'exercicis per treballar les articulacions, principalment es tonificaran els malucs, la columna i les cervicals. També es durà a terme una prevenció del cansament estacional i es parlarà de la fruita seca i els aliments de la tardor.

Es tracta d'una activitat gratuïta i el punt de trobada serà la llaça del Tívoli. La propera sessió d'aquest programa es realitzarà el 5 de desembre d'11 h a 12.30 h.

Aquesta iniciativa s'organitza des de l'Àrea de Gent Gran amb la col·laboració del Pla de Barris del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell