10-28_comite_avaluacio_webEl dimecres 26 d'octubre del 2011 va tenir lloc la reunió del 4t Comitè d'avaluació i seguiment del Pla de Barris. En aquesta jornada, l'Ajuntament del Vendrell va presentar una memòria de les activitats del Pla de Barris sobre el desenvolupament del Projecte d'Intervenció Integral. També es va ampliar la informació anterior amb un detallat informe econòmic.

Una característica inherent del Pla de Barris és la seva transversalitat, ja que és un projecte que ha permès incidir sobre realitats plurals i diverses com són l'obra civil, tota una sèrie d'actuacions entorn de la transformació urbana i el foment de la sostenibilitat, sense oblidar els nombrosos programes socials realitzats entorn del Pla de Barris en una estreta col·laboració amb totes les regidories implicades.

Cal destacar la felicitació que va rebre l'Ajuntament del Vendrell per part de Ramon Botey, cap de l'Oficina de Gestió del Programa de Barris de Catalunya, per estar liderant la subxarxa de comerç i per estar al capdavant de la campanya de dinamització comercial en què participen diversos municipis amb Pla de Barris. En aquest sentit, el proper dijous 3 de novembre, el Departament de Territori i Sostenibilitat acollirà una jornada de presentació i de valoració d'aquesta campanya, la qual anirà a càrrec de l'Oficina del Pla de Barris del Vendrell i estarà adreçada a tots els municipis amb Pla de Barris al seu nucli antic.



©2019 Ajuntament del Vendrell