10-26_Els_Catarres_2_webEl grup musical Els Catarres, amb el seu èxit "Jenifer" com a carta de presentació, arriba al Teatre Àngel Guimerà aquest divendres a les 22 h per fer les delícies de grans i joves amb les seves cançons festives, rítmiques i molt encomanadisses.

El conjunt barceloní es defineix com un trio "força peculiar", amb un guitarrista que canta, una contrabaixista i un acordionista que toca el bombo i la pandereta amb els peus. El grup va néixer a final de 2010 i des del seu primer concert la seva fama no ha parat de créixer dia a dia gràcies al sobtat èxit del seu primer single "Jenifer" (amb més de 600.000 visualitzacions a YouTube en tres mesos i més de 70.000 descàrregues del seu primer disc), gràcies al qual estan tocant en diversos indrets dels Països Catalans on estan donant a conèixer la seva peculiar proposta de folk festiu.

El grup, que deu el seu èxit a la dinàmica del ciberespai, va haver de fer una pausa obligada durant la gira de concerts per l'afonia del seu cantant. Ara, totalment recuperat, el concert al TÀG del Vendrell serà un dels primers que fan després de la represa, una molt bona oportunitat per gaudir del seu espectacle que promet grans dosis de bon rotllo.

Les entrades per al concert encara es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com) i a la taquilla del Teatre una hora abans de l'actuació.

Després d'Els Catarres, la propera cita al TÀG la protagonitzaran els còmics Carles Xuriguera i Rafel Faixedas (exmembres de Teatre de Guerrilla) amb l'obra No som res, el proper divendres 11 de novembre, també a les 22 h. Les entrades d'aquesta representació ja estan a la venda.



©2019 Ajuntament del Vendrell