09-29_fira1_copia_webAquesta setmana s'han presentat els detalls de la propera Fira de Santa Teresa que tindrà lloc del 13 al 16 d'octubre. Enguany se celebra la 182a edició amb ganes de tornar a mostrar el dinamisme de l'activitat comercial i la important xarxa d'emprenedors del municipi i la comarca, així com el pes que té el sector dels serveis en la marxa econòmica de la capital del Baix Penedès. La mostra multisectorial comptarà un any més amb representació dels sectors tradicionals com l'alimentació, l'habitatge i l'automoció, que es complementaran amb el Mostraví, que se celebra cada dos anys, i la Fira de Ceràmica.

L'alcalde del Vendrell, Benet Jané, va assegurar ahir que malgrat la difícil conjuntura econòmica, "confiem un any més que la Fira serà un èxit i per això cada any intentem potenciar aquest esdeveniment econòmic".

La Fira mantindrà enguany el mateix nombre d'estands que en edicions anteriors, un total de 143 repartits en diversos espais: la Rambla acollirà els estands multisectorials; el pàrquing del Pèlag, l'automoció; la Plaça de la Sardana, el Mostraví i l'alimentació; el carrer dels Cafès, els artistes del Carrer de l'Art i, finalment, el passeig de les Bòbiles, la Fira de Ceràmica.

Pel que fa al certamen Mostraví, enguany presenta dos tipus de tiquet per ampliar l'oferta als visitants: l'un, amb un preu més econòmic de 5 €, que inclourà tres degustacions de vi o cava, una tapa servida per Les Cuines del Vendrell i una copa de vidre commemorativa de la Fira. L'altra opció de tiquet tindrà un cost de 7 € i inclourà també tres degustacions de vi o cava, una tapa servida per Les Cuines del Vendrell, junt amb una copa de vidre més gran també commemorativa de la Fira i una bosseta de cotó per penjar-la.

El Centre d'Iniciatives i Turisme es farà càrrec, un any més, de l'organització del sector de l'automoció, que presentarà una vintena d'expositors tots dedicats a la venda de vehicles nous.

La part econòmica i més institucional de la Fira es veurà complementada per una àmplia programació lúdica i cultural, de la qual cal destacar els actes organitzats pel Bou de Foc per celebrar el seu 25è aniversari i el concert del grup de rock Lax'n'Busto, que també celebra els seus vint-i-cinc anys, un concert organitzat pels Pastorets del Vendrell en el marc de la celebració del quaranta-cinquè aniversari d'aquesta entitat. Així mateix, del programa d'actes paral•lels de la Fira també destaca l'ampliació a quatre colles de la diada castellera (amb els Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls) i la Gimcana del Foc, que es durà a terme el diumenge 16 d'octubre de les 6 a les 8 del vespre per diverses places del Vendrell, organitzada per la Comissió de Foc.

pdf Programa d'actes Fira 2011



©2019 Ajuntament del Vendrell