09-07_Mesa_de_FormaciwEl passat 7 de setembre va tenir lloc a L'Eina Servei d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell la segona MESA DE FORMACIÓ INTERSECTORIAL, activitat que pretén ser un fòrum de debat entre professionals i organitzacions de diferents sectors empresarials.

L'objectiu principal va ser fer una posada en comú sobre les inquietuds que fan referència al mercat de treball i a les iniciatives destinades a possibilitar la reinserció laboral de la població aturada, i plantejar propostes més ajustades a les necessitats reals del territori.

La jornada de treball es va iniciar amb la presentació de les línies generals del nou Pla Director en el qual es detallen les principals actuacions en matèria d'ocupació i empresa per als propers anys.

Seguidament es va presentar l'Observatori del Mercat Laboral analitzant les característiques de l'atur local, així com l'evolució de les contractacions laborals al llarg dels últims anys.

Un dels principals temes abordats van ser les noves propostes educatives corresponent a la Formació Ocupacional, formació subvencionada pel Departament d'Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu impartida per diferents entitats del municipi, entre elles L'EINA Servei d'Ocupació.

En el debat posterior els assistents van aportar els seus punts de vista sobre l'actual situació del mercat laboral buscant fórmules de consens que permetin crear sinergies i obrir canals de col•laboració entre els diferents estaments.



©2019 Ajuntament del Vendrell