09-05_vorera_carrer_sant_xavier_webLa Regidoria de Via Pública està fent obres de millora en un tram de vorera del c/ Sant Xavier en la confluència amb el c/ Roquetes.

Aquesta actuació respon a les continuades demandes dels vianants que passen per aquest carrer, ja que en aquest punt la vorera s'anava estrenyent de forma progressiva fins a arribar a desaparèixer, la qual cosa suposava riscos d'accidentalitat.

Un cop enllestida l'obra, aquest tram de vorera tindrà una amplada d'1,30 metres i finalitzarà amb un pas rebaixat per tal de fer un pas de vianants adequat per a persones amb dificultat de mobilitat per creuar el c/ Roquetes a l'altura de l'oficina de "la Caixa".

El regidor de Via Pública, Ricard Jovani, explica que "amb aquesta actuació donem resposta a una demanda ciutadana de fa molt de temps i millorem la seguretat dels vianants d'un dels passos que comunica el Tancat amb el centre de la vila per on passa un gran volum de persones diàriament". D'altra banda, Jovani ha remarcat que "aquesta obra és un exemple que, tot i els pocs recursos econòmics de què disposem, des de l'Ajuntament intentem fer el màxim per millorar l'espai públic i facilitar la mobilitat de les persones".

La longitud total de vorera millorada és de 25 metres.



©2019 Ajuntament del Vendrell