09-06_festa_final_casals_estiu_01_webL'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell fa una valoració positiva del desenvolupament de les activitats d'estiu que han comptat amb la participació de 760 infants i joves (680 al Vendrell i 80 a Coma-ruga).

Les activitats han estat realitzades per monitors de l'Agrupament Escolta Tant Com Puc, l'Esplai Zig-Zag i l'Associació Trèvol. Aquesta darrera entitat de lleure ha estat l'encarregada dels Casals d'Estiu a Coma-ruga.

Amb els Casals d'Estiu, les Colònies i el projecte Pira't Estiu els infants i joves que hi han participat han pogut omplir el temps de lleure de manera lúdica i educativa, i gaudir d'espais de convivència i activitats, amb els quals es fomenta la col·laboració, la socialització, la integració, la companyia i el respecte. Eva Moreno, regidora responsable de l'Àrea d'Infància i Joventut, ha destacat la recuperació i acollida del programa Pira't Estiu: "Aquest projecte combina, per una banda, el casal diari durant dues setmanes, incloent-hi excursions d'un dia per setmana i, per altra banda, uns dies de campaments amb els companys i les companyes. L'activitat està adreçada a joves de 12 a 14 anys i ha tingut molt bona acollida aquest estiu".

A final del mes de setembre s'iniciaran les inscripcions de les activitats que faran durant tot el curs el Zig-zag i el Tant Com Puc al Centre cívic L'Estació del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell