09-02_platges_webSegons dades recollides pel Patronat Municipal de Turisme del Vendrell, l'ocupació turística del mes d'agost ha estat del 92% als hotels, del 77% als càmpings, del 70% als establiments rurals, del 65% a les pensions, del 95% als apartaments i del 100% a l'Alberg.

Aquestes dades són sensiblement superiors a les de l'any passat. S'han complert les previsions que es van fer en finalitzar la primera quinzena d'agost, en què es va preveure superar el 90% en l'ocupació hotelera.

Per al mes de setembre, hi ha una previsió d'ocupació turística del 66% als hotels, del 58% als càmpings, del 60% als apartaments i del 30% a l'Alberg. Aquestes dades són superiors respecte a l'any passat, en el qual es va comptar amb una mitjana del 50%. Cal tenir en compte, però, que caldrà esperar l'ocupació real per les reserves que es facin a darrera hora, ja que es podria incrementar l'ocupació.

Aquestes dades positives de l'ocupació turística han reflectit un contentament general tant dels allotjaments turístics, com dels establiments de restauració i els comerços. En aquest sentit, la regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, ha explicat que "s'han rebut mostres de satisfacció dels diferents agents implicats en el sector turístic del municipi, ja que hi ha hagut molta gent, els hotels han arribat al 100% en certs moments de l'estiu i els restaurants, bars i comerços consultats han avaluat la temporada com a bona".



©2019 Ajuntament del Vendrell