08-30_comptadorswEn el marc de la millora contínua del Servei Municipal d'Aigües del Vendrell, Aigües de Tomoví, SA, empresa mixta municipal que gestiona el cicle integral de l'aigua al municipi, està portant a terme una campanya de canvi de comptadors, aparells de mesura que comptabilitzen l'aigua subministrada.

L'objectiu d'aquesta actuació és garantir el rendiment òptim dels comptadors per evitar la pèrdua incontrolada de l'aigua i millorar el rendiment de la xarxa. En aquest sentit, el regidor d'Aigües, Jaume Escarré, ha explicat que "per eficiència en la gestió, estem renovant el parc de comptadors a un ritme d'uns 3.000 per any, sense cap cost per als ciutadans. En els últims tres anys ja s'han renovat més de 10.000 comptadors d'aigua".

Aquests treballs es fan sense interferir en el subministrament d'aigua, de manera que els ciutadans gaudeixen d'unes instal·lacions en perfecte estat de funcionament, sense que s'adonin del canvi.

Paral•lelament, Aigües de Tomoví està instal•lant als barris marítims comptadors d'aigua dotats amb un sistema de lectura automàtica en xarxa fixa, un sistema d'alta tecnologia pioner a Catalunya que permet la lectura remota; així, envia les dades directament a una central situada a l'oficina del Servei Municipal d'Aigües, sense necessitat d'intervenció de cap persona. De moment, ja s'han instal·lat un miler de comptadors d'aquest tipus al sector del Sanatori i durant aquest any, en una segona fase, se n'instal·laran uns 3.000 més a Sant Salvador.



©2019 Ajuntament del Vendrell