08-22_cursos_infanciaEls centres cívics municipals s'estan preparant per al nou curs escolar i per posar en marxa els programes que Infància i Joventut ofereix cada any i que compten amb molt bona acceptació per part de les famílies del Vendrell. A partir del proper 29 d'agost (al Centre cívic L'Estació de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h) s'obriran les inscripcions dels programes "Creixem junts" i "Camí de l'escola", que començaran el 19 de setembre.

"Creixem junts" és un espai de relació entre pares, mares i fills de 8 mesos a 2 anys, a través del joc. El servei s'ofereix els dilluns i dimecres de 17 h a 19 h al Centre cívic L'Estació i té un cost de 45,80 € per trimestre. El programa "Camí de l'escola" és un servei que pretén facilitar la incorporació dels infants al cicle de preescolar. Així, els usuaris són nens i nenes de 2 a 3 anys. Hi haurà dos grups: el de L'Estació, amb sessions de dilluns, dimecres i divendres de 10 h a 12 h i amb un preu 88,90 € el trimestre; i el grup de Les Roquetes, que tindrà sessions de dimarts a dijous de 10 h a 12 h amb un cost de 59,27 € el trimestre.

"Creixem junts" i "Camí de l'escola" són programes amb capacitat de 15 nens i nenes per grup (45 usuaris en total).

pdf Díptic de les activitats per a infants de 8 mesos a 3 anys

 

Programa "Minuts menuts"

A més, el 5 de setembre començarà el programa "Minuts menuts", per al qual no cal inscripció prèvia. La novetat d'enguany és que aquest servei també es durà a terme al Centre Cívic de Coma-ruga.

El programa dels "Minuts menuts" és un servei de guarda per donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntuals dels pares i mares. Els usuaris són nenes i nens de 6 mesos a 3 anys i es realitza en diferents espais municipals i amb diferents horaris: al Local cívic Les Roquetes (dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 12.30 h); al Centre cívic L'Estació (dimarts i dijous de 9.30 h a 12.30 h i de 16 h a 19 h; i divendres de 16 h a 19 h) i al Centre cívic de Coma-ruga (dilluns i dimecres de 16 h a 19 h). El temps màxim de permanència d'un infant és de 3 hores continuades dos cops per setmana i el preu del servei és d'un euro per hora, que s'ha d'abonar quan es recull l'infant.

L'any 2010, el servei de "Minuts menuts" va ser utilitzat per gairebé 500 infants.



©2019 Ajuntament del Vendrell