08-03_jordi_morawAquest diumenge 7 d'agost, a les 21 h, l'Orquestra Camera Musicae oferirà un concert a l'auditori de l'Escola de Música amb la marimba de Francesc Vidagany com a instrument solista i amb el director convidat Jordi Mora. A més a més del Concert per marimba i orquestra núm. 1 de Ney Rosauro, l'orquestra tocarà l'Adagio per a quintet de cordes de Bruckner i la Serenata núm. 2 de Brahms.


L'Orquestra Camera Musicae del Camp de Tarragona, fundada l'any 2006, neix en el marc de la companyia d'òpera que porta el mateix nom, per participar en les representacions operístiques. A partir del març de l'any 2007, l'OCM col·labora en dos projectes simfonicocorals i, seguint l'evolució natural de l'orquestra, el setembre del 2007 es presenta al públic en solitari. A més a més, des del desembre del 2009 l'OCM és l'orquestra resident de l'auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, un nou auditori amb tots els avenços tecnològics. Després de treballar durant dos anys per produccions, l'OCM organitza la seva pròpia temporada de concerts estable des del curs 2008-09, i intenta compaginar el repertori clàssic amb la descoberta de noves obres i nous compositors. A més a més, ha tocat en sales de concert com el Palau de la Música Catalana, l'Auditori AXA de Barcelona, el Teatre Fortuny de Reus, l'Auditori Pau Casals del Vendrell, l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca i el Teatre Auditori de Salou.

Des de l'inici de l'orquestra el director musical és Tomàs Grau, amb qui l'OCM està realitzant la integral dels Concerts de Brandenburg de Johann Sebastian Bach i dels Divertiments de Salzburg de Wolfgang Amadeus Mozart.



©2019 Ajuntament del Vendrell