08-02_Casals_esportiuswDivendres passat va finalitzar el tercer torn dels Casals Esportius d'Estiu organitzats pel Patronat Municipal d'Esports del Vendrell i el Consell Esportiu del Baix Penedès. En aquest torn s'ha comptat amb la participació d'una vuitantena de nens i nenes, d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Durant els primers torns, els grups han realitzat activitat fisicoesportiva per treballar la iniciació esportiva, les activitats lúdiques, els jocs tradicionals, els tallers de manualitats, les sortides a l'entorn natural i cultural proper i les activitats externes, com escalada al rocòdrom de la Lira Vendrellenca, la visita al parc infantil Mami Park, la visita a la caserna de la Policia Municipal i les activitats a la Cruyff Court de Mas d'en Gual, entre d'altres.

Ara, en els propers torns, es mantindran les activitats realitzades a les instal·lacions esportives municipals i els participants també aniran a la piscina descoberta municipal del Complex Esportiu Club de Tennis i faran un bateig de vela, entre d'altres.

Les inscripcions per als casals esportius continuen obertes i es poden fer a les instal·lacions esportives municipals.



©2019 Ajuntament del Vendrell