07-18_OterL'artista del Vendrell, establerta a Santa Oliva, exposarà un recull de les seves obres ceràmiques des d'aquest divendres fins al proper 20 d'agost a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

La inauguració de l'exposició es farà divendres 20 de juliol a les vuit del vespre, i a partir d'aleshores es podrà visitar en l'horari d'estiu de la sala: de dilluns a divendres de sis a dos quarts de nou i dissabtes d'onze a una i de sis a dos quarts de nou. Els diumenges i festius la sala romandrà tancada.

Oter portarà al Pardo les seves últimes creacions, sempre al voltant de l'estil figuratiu que tant caracteritza la seva obra. "Emocions, pòsit de vivències" és com ha volgut titular la mostra que es podrà veure al Pardo. Unes emocions que la porten a recrear en les seves obres diferents estats d'ànim, sensacions, emocions..., i ho fa amb figures esquemàtiques, a les quals no calen detalls per expressar el que busca la seva autora.

Figures assegudes en un suport elevat, llegint, reflexionant, d'altres mig amagades o recloses en espais mig tancats, jocs amb les llums i les ombres i també amb algun que altre text que contribueix a completar el conjunt.

Roser Oter compta amb una llarga trajectòria en el món de la ceràmica, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat espanyol, ha participat tant en exposicions col•lectives com individuals i ha recollit premis en diversos certàmens.

La inauguració de la mostra, divendres a les 20 h al Portal del Pardo, comptarà amb una actuació de música i dansa, a càrrec de Maria Porta Serramià al violí i de l'Escola de Dansa Raquel Julià.



©2019 Ajuntament del Vendrell