07-11_cartell_modificat_webDes del 20 de juny, el Pla de Barris del Vendrell, amb la col·laboració del CIT, ha dut a terme la campanya de dinamització comercial "BARRIS ANTICS, molt per descobrir, molt per oferir", una iniciativa organitzada conjuntament amb altres set municipis més de Catalunya que tenen en marxa un Pla de Barris al seu nucli antic.


L'objectiu principal de la campanya, que finalitza el proper divendres 15 de juliol, ha estat afavorir el comerç de proximitat i fer barri. Alhora, també s'ha volgut conscienciar els veïns de la necessitat de fer ús del carro de la compra, o de bosses de diversos usos, i contribuir, així, a preservar el medi ambient.

La possibilitat de guanyar una bossa de la compra és un dels al·licients que tenen els qui compren als 246 comerços i establiments de serveis adherits a la campanya al Vendrell (Mercat Municipal inclòs), que representen el 70% del total del comerç i serveis existents al nucli antic. Al final de la campanya, se sortejarà una bossa per establiment i els guanyadors de les bosses tindran la possibilitat, en un segon sorteig, d'obtenir un magnífic lot de productes cedits per tots els establiments col·laboradors. Aquest lot es troba exposat a l'Oficina del Pla de Barris, ubicada a la plaça Nova.

El sorteig de les bosses de la compra i del lot es farà divendres 15 de juliol a les 12 del migdia a l'Oficina del Pla de Barris, i hi podrà assistir tothom qui ho desitgi. Serà el moment de triar un número que premiarà una butlleta de cadascun dels establiments adherits a la campanya. Tots els establiments compten amb un carro que entregaran al portador del número guanyador que tingui el seu segell. Immediatament després, es triarà l'establiment, el client del qual, a més d'endur-se la bossa de la compra, també podrà endur-se a casa el lot de productes.

El lliurament del lot de productes serà el divendres 29 de juliol.



©2019 Ajuntament del Vendrell