06-22_Conjunt_de_vent_EMMPAC_WEBL'estiu ha arribat, i les activitats al Museu Deu no s'aturen. El proper divendres 1 de juliol, a les 18:00 hores, hi ha programada una sessió de contes amb el títol Contes d'animals: quines bèsties!, activitat per a pares i fills de 3 a 5 anys, amb inscripció prèvia.

D'altra banda, el mateix divendres 1 de juliol, a les 20:00 hores, és el torn del Grup de Vent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, que com ja és habitual de cada any, ens oferiran un concert amb les peces que el grup ha treballat durant aquest curs que ja finalitza.

El grup, creat l'any 2007 i format per alumnes de grau mitjà i exalumnes de l'EMMPAC, oferirà un repertori molt variat que permetrà als espectadors fer un petit viatge a través de diferents tipus de música. Les cançons que interpretaran són les següents, Marxa Militar (F. Schubert), Ammerland (J. De Haan), Nessum Dorma (G. Puccini), L'òpera dels tres rals (K. Weill), My Fair Lady (F. Loewe), Sant Martí del Canigó (P. Casals) i El gegant del pi (J. B. Lambert).

Els instruments que conformen el grup són majoritàriament de la família del vent-fusta (clarinets, flautes, saxos, oboès...), així com vent-metall (trompeta).

Els intèrprets són els següents, Ignacio Ballesteros, Pau Figueras, Helena Cullaré i Anna Mañas (flautes); Maria Solé i Marc Ignasi Salvó (oboès); Gerard Romero, Paula Salada i Montserrat Margalef (clarinets); Cristina Solé i Oriol Vives (saxos alts); Pau Barnadas (saxo tenor); Guillem Tutusaus (trompeta); Carles Guasch (clarinet baix), i Joan Soler (direcció).

Tant la sessió de contes com el concert són activitats obertes a tothom i l'entrada és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell