06-22_25_anys_escola_webL'Escola Municipal de Música Pau Casals ha celebrat aquest dimarts 21 de juny la cloenda del curs 2010/2011 i el Dia Internacional de la Música amb un concert extraordinari a càrrec de les formacions estables del centre. Conjunts instrumentals, l'orquestra i el Cor Veus Blanques van sonar a la plaça del Tívoli per commemorar aquest dia simbòlic d'àmbit internacional i també local, ja que fa tot just un any que es van inaugurar el nou espai i en fa 25 que va néixer l'Escola.


Durant el concert es va poder veure un recull d'imatges projectades dels 25 anys de l'Escola, la seva creació al carrer d'Isidre Ribes, el seu creixement, imatges d'alumnes i professors, el procés de construcció del nou edifici i aquest un cop enllestit.

Durant l'acte es va poder tornar a escoltar la peça que l'anterior directora del centre, Carlota Baldrís, va crear per a la celebració del 15è aniversari del centre i la cançó, també de Baldrís, escrita per a la inauguració del nou centre. Els encarregats de posar-hi veu van ser el Cor Veus Blanques.



©2019 Ajuntament del Vendrell