06-06_trio_kandinsky_11_web
El Patronat Municipal Auditori Pau Casals reprèn els concerts del cicle Més Músiques, amb un concert programat fora de l'Auditori Pau Casals.


El Trio Kandinsky, trio en residència a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, farà un concert el proper dissabte 11 de juny, a les 10 del vespre, al bar del Club d'Esports Vendrell, al carrer Colom, sota el títol genèric de "Cafè nostàlgia, tangos i havaneres". L'objectiu és continuar la feina del Trio Kandinsky d'acostar la música a un públic ben divers. Tal com diuen ells mateixos:

"Músiques tristes, músiques de ràbia i desesper, alhora plenes de llum i de l'evocació de terres desconegudes i exòtiques. Músiques de la nostàlgia dels ancestres i dels orígens, músiques que miren el Vell Continent i que transmeten la desemparança i l'angoixa de l'espai immens, de l'americà que mai ha conegut els seus avis italians o espanyols... Músiques també que tan sols imaginen els territoris d'ultramar com una fugida somiada, com una fantasia que acoloreix la misèria d'un entorn atàvic i encarcarat, de l'Europa sacsejada per les guerres i per la desgràcia. Cafè Nostàlgia s'endinsa en aquest univers musical, a través de les peces de dos compositors catalans, Albèniz i Montsalvatge, i de dos compositors americans, Ignacio Cervantes i Piazzola."

El Trio Kandinsky està format per Amparo Lacruz, violoncel; Corrado Bolsi, violí, i Emili Brugalla, piano. Un dels propòsits que van orientar la formació del Trio Kandinsky fou el de dur a terme una praxi de revisió musical capaç de vincular la universalitat de la tradició amb l'expressió creativa del nostre temps. Havent rebut formació a Anglaterra, França, Itàlia i els Estats Units, els músics que integren aquesta agrupació han desenvolupat una intensa activitat professional, nodrida per la seva tasca com a solistes, la seva participació en nombrosos grups de cambra i la seva presència en incomptables festivals arreu del món. Les seves activitats com a concertistes, investigadors i docents han contribuït notablement a la divulgació del patrimoni musical del segle xx.

El programa que presenten és: Balada a Dulcinea, Ritornello i Lullaby, de Xavier Montsalvatge; Cuba de la Suite Española i Tango d'Isaac Albèniz; Adiós a Cuba i Ilusiones perdidas d'Ignacio Cervantes;Gran Tango; Adiós Nonino; Invierno porteño; Oblivion, i La muerte del angel, d'Astor Piazzola, un programa complet de tangos i havaneres interpretats per un trio excepcional.



©2019 Ajuntament del Vendrell