05-10_granyer_432_web
Aquest cap de setmana el Museu Deu prepara tot un seguit d'activitats per tal d'apropar petits i grans a l'exposició temporal "El bestiari de Josep Granyer. El zoo al Museu Deu", una exposició de figures i dibuixos d'animals exposats a l'alçada dels nens, que fins a final d'agost es podrà veure a la sala soterrani del museu.


Així doncs, el divendres 3 de juny, a les 6 de la tarda, hi ha l'activitat 'Convertim-nos en animals', una activitat en la qual els nens i nenes de 4 a 8 anys podran pintar-se la cara. I diumenge 5 de juny, a les 12 del migdia, hi ha una nova sessió dels 'Jocs de diumenge', en què pares i fills (a partir de 6 anys) acompanyats d'un monitor realitzaran l'activitat 'Teixim-Teixam', a través de la qual podran descobrir els secrets que amaguen les catifes del Museu Deu i confeccionar-ne una ells mateixos.

Totes les activitats són gratuïtes, però les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Així mateix, al llarg dels mesos de juny, juliol i agost, totes les famílies que s'acostin al Museu Deu qualsevol dia de la setmana en horari d'obertura del museu podran realitzar un joc de pistes al voltant de l'exposició temporal i pintar animals per penjar-los després per la sala del museu, juntament amb els dibuixos de Josep Granyer.



©2019 Ajuntament del Vendrell