05-31_Batalla_EbreL'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell ha programat una nova sortida per tot aquell qui ho desitgi. El proper dia 21 de juny i per un preu de 27 euros (amb dinar inclòs) es podran visitar diferents poblacions de la Terra Alta i els espais de la zona relacionats amb la Batalla de l'Ebre. Es farà una visita guiada per un refugi antiaeri, les trinxeres i el Poble vell de Corbera. Es dinarà i posteriorment es visitarà el Celler Cooperatiu de Pinell de Brai, la Catedral del Vi, com és conegut popularment. Allà es comptarà amb les explicacions sobre l'edifici, la seva història i la seva funcionalitat i la producció de vi i d'oli. En acabar es preveu que hi hagi un tast dels dos productes.

La sortida està programada a les 8 h de l'estació d'autobusos del Vendrell i la tornada està prevista a les 19 h, aproximadament.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al proper 17 de juny a les oficines de l'Àrea de Gent Gran, al segon pis de l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli. Les places són limitades.



©2019 Ajuntament del Vendrell