05-17_web_aigues_tomovi_webAigües de Tomoví estrena la pàgina web i l'oficina virtual, que permet fer els mateixos tràmits de l'oficina evitant desplaçaments.

Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d'abastament i sanejament del Vendrell, ha presentat la seva pàgina web, que està a disposició de tots els vendrellencs: www.aiguesdetomovi.cat.

Aquesta nova eina de comunicació permet accedir a l'oficina virtual, en la qual els vilatans podran fer els tràmits del Servei Municipal d'Aigües sense necessitat de registrar-se, així com sol·licitar una nova connexió de servei o subministrament, canviar la titularitat del contracte o enviar preguntes i suggeriments, entre d'altres.

Des de l'àrea d'Accés a Clients, els usuaris que s'hagin registrat facilitant simplement el número de contracte, el del document d'identificació i una adreça de correu electrònic, podran realitzar gestions com la lectura del comptador, el pagament de factures en línia o l'accés a les dades del contracte, entre d'altres.

Tal com ha explicat el responsable de Clients d'Aqualia a Catalunya i Balears, David Mercadé, "l'oficina virtual és una important millora per als ciutadans, ja que funciona les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, i permet realitzar totes les gestions de forma gratuïta, còmoda i senzilla, estalviant molts desplaçaments a l'oficina".

A més, des de l'oficina virtual, també es pot demanar l'e-factura, o factura electrònica, un servei gratuït, segur i respectuós amb el medi ambient, que permet rebre la factura del Servei Municipal d'Aigües directament al correu electrònic del client. La factura electrònica aporta molts avantatges, com ara major seguretat, celeritat i certesa en l'enviament i recepció de les factures, així com una major confidencialitat i facilitat d'arxiu i consulta.

Al web d'Aigües de Tomoví els vendrellencs trobaran la descripció del Cicle Integral de l'Aigua al municipi, és a dir, el sistema d'abastament, tant de les captacions i dipòsits, com del tractament de l'aigua i les xarxes de distribució. També hi ha informació sobre la infraestructura bàsica del sanejament i una explicació de com s'analitza l'aigua al laboratori.

Pel que fa a l'atenció al client, existeix un apartat específic d'informació sobre el sistema d'atenció al ciutadà, les lectures, les tarifes, la facturació, la forma de pagament, etc., així com els temes relacionats amb la contractació, com la instal·lació de connexions de servei, o les altes i les baixes del subministrament, explicant les dades i la documentació necessària i els procediments per a la seva tramitació.

El regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament del Vendrell i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Domingo, ha explicat que "amb la posada en marxa d'aquest nou servei, Aigües de Tomoví i l'Ajuntament del Vendrell posen de manifest que es continua treballant per satisfer les demandes dels vendrellencs, adaptant el servei a les possibilitats de les noves tecnologies".

El regidor també ha explicat que "amb el web i l'oficina virtual tanquem un important cercle, ja que en els últims quatre anys, en col·laboració amb Aqualia, hem invertit més de 13 milions d'euros en la xarxa d'aigua, hem assegurat el cabal necessari per abastir tot el municipi durant tot l'any i hem aconseguit la modernització i la qualitat del servei."



©2019 Ajuntament del Vendrell