05-17_GentGran_01_webLa gestió de les emocions serà la temàtica de la primera xerrada que organitzen conjuntament l'Àrea de Gent Gran i les regidories de Serveis Socials i Infància i Joventut en un cicle de quatre sessions, que es desenvoluparan en els propers mesos al Vendrell. Les xerrades formen part de l'oferta d'activitats de Creu Roja i, en aquesta primera conferència, serà una de les psicòlogues de l'entitat humanitària, Azahara González, l'encarregada de posar llum a un tema sovint complicat, com és el fet de saber gestionar les emocions en situacions diverses i autocontrolar-les.

 

La conferència tindrà lloc el proper dimarts 24 de maig, a les 18 h, al Centre cívic L'Estació, i té per objectius conèixer què és la intel·ligència emocional i quins són els seus beneficis, identificar quina és la nostra autoestima, la nostra empatia i la nostra assertivitat i assolir pautes i estratègies d'autoconeixement, d'autocontrol i de resolució de conflictes.

Durant la conferència s'exposarà la teoria existent sobre el tema i posteriorment s'obrirà un col·loqui entre els assistents sobre les qüestions exposades a l'inici. Finalment s'analitzaran alguns casos pràctics i es reflexionarà sobre aquests exemples.

A la xerrada es posaran sobre la taula aspectes i conceptes com les competències de la intel·ligència emocional; la diferència entre emocions i sentiments; les quinze emocions bàsiques; els quinze pensaments distorsionats; l'autoestima, l'autoconfiança i l'autoseguretat; l'assertivitat; les habilitats socials, i les tècniques de resolució de conflictes.

L'activitat està adreçada a tota la població i és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell