11_05_19_Cantnia_2010wUn total de 380 alumnes de 6è de primària de les escoles del Vendrell participaran el proper dijous 19 de maig en un gran espectacle que omplirà la plaça del Tívoli. Es tracta de la posada en escena de "Cantània", un concert de cant coral que enguany arriba a la seva segona edició al Vendrell amb la cantata Beceroles, del compositor Enric Palomar i amb text de Màrius Serra.

El concert l'interpretaran els alumnes de 6è de primària de totes les escoles del Vendrell, 380 cantants amb 9 músics i narradors que pujaran a l'escenari el proper 19 de maig a les 17.30 h a la plaça del Tívoli, tots sota la direcció d'Elisenda Carrasco.

Durant el mes de maig i de juny arreu de Catalunya i l'Estat espanyol, més de 20.000 escolars interpretaran també aquesta cantata.

Cantània arriba per segona vegada al Vendrell, i també ho fa a Olot, Terrassa, Manresa, Figueres, Mataró, Vilafranca del Penedès i Barcelona, així com també a ciutats espanyoles com Valladolid i Salamanca. En total, 550 escoles cantaran Beceroles, una cantata en què el llenguatge és el principal protagonista.

Els concerts pretenen significar una vivència musical important i inoblidable per als alumnes, sempre des de la qualitat i comptant amb la seva implicació personal i col•lectiva. Escoles, nens i professors fa molts mesos que treballen en aquest projecte i tots plegats tenen moltes ganes de presentar el Beceroles en públic. Ja es poden comprar les entrades a un preu simbòlic de cinc euros a les escoles i també a l'Escola de Música Pau Casals.

Per altra banda l'activitat de l'EMMPAC no s'atura i el dia abans del Cantània hi haurà un concert d'alumnes a l'auditori petit en el marc dels "Vespres musicals", a les 20 h. I el divendres 20 de maig serà el torn del concert de l'orquestra de l'EMMPAC i l'orquestra del conservatori de Vila-seca.



©2019 Ajuntament del Vendrell