05-04_Plafons_webUn total de 12 plafons informatius lluminosos ubicats en diferents llocs estratègics de la vila del Vendrell i dels barris marítims han estat actualitzats. Els nous mapes que s'hi han col·locat contribueixen a millorar l'ajuda que reben els visitants del Vendrell a l'hora d'ubicar-se en qualsevol dels carrers de la vila i de trobar els llocs d'interès existents. D'aquesta manera s'ha actualitzat el mapa de la trama urbana i s'hi han ubicat els equipaments, edificis, monuments i altres elements d'atractiu general que té el Vendrell. Igualment s'hi han afegit fotografies de les potencialitats turístiques, gastronòmiques i culturals de la vila.


L'actualització dels plafons s'ha dut a terme des de l'oficina del Pla de Barris amb la col·laboració de diferents regidories de l'Ajuntament: Cultura, Turisme, Comerç i Via Pública.

Es tracta d'una iniciativa que complementa la instal·lació de la nova senyalització direccional de vianants que dies enrere també va tirar endavant l'oficina del Pla de Barris i que permetrà comptar amb un conjunt de serveis d'informació plenament actualitzats per contribuir a potenciar el turisme i el comerç de tota la vila i del centre històric en particular.



©2019 Ajuntament del Vendrell