04-20_DiaEmprenedorwPer segon any consecutiu, L'Eina Espai Empresarial i la Xarxa Empenedora han organitzat el Dia de l'Emprenedor, coincidint amb el segon aniversari del projecte de cooperació empresarial de la Xarxa Emprenedora. La jornada es va dur a terme divendres passat i va oferir un programa d'activitats molt complet i d'interès per als empresaris i els emprenedors.

L'acte va comptar amb l'assistència del Director General d'Economia Social i Cooperativa i Treball autònom de la Generalitat de Catalunya, Xavier López; del director de l'OADL, Josep Maria Elorduy, així com de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i del regidor de Promoció Econòmica, Joan Maria Diu.

Més de 160 empreses i emprenedors van gaudir de les xerrades, conferències i experiències empresarials d'èxit com La Barretina, experiència d'un jove emprenedor; Aloy Joguines i Hobbies, experiència de comerç electrònic i web 2.0., i Campdelasort, experiència emprenedora agroecològica. A més, es va presentar un gran exemple de cooperació empresarial al Vendrell: el col•lectiu Les Cuines del Vendrell, grup format per empreses del món de l'hostaleria i els cellers amb l'objectiu d'impulsar la gastronomia i la cuina tradicional del municipi.

D'altra banda, durant la jornada es va fer un balanç del segon any d'activitat de la Xarxa Emprenedora. En concret, es va destacar la seva tasca en la difusió de la cultura emprenedora al Vendrell, l'organització d'activitats de networking i coneixement, i el projecte de mentoratge. En relació a aquest, es va fer un reconeixement públic als primers 7 empresaris i empresàries mentors de L'EINA.

Les conferències del Dia de l'Emprenedor van anar a càrrec de la coach Pilar Segura, ("Inspirant l'entusiasme a l'empresa") i de l'empresari Albert Bosch ("Esperit d'aventura. Els 7 reptes de l'emprenedor"), a través de les quals es van estimular actituds i reflexions vinculades a l'esforç i la motivació personal com a elements clau per afrontar els reptes dels responsables de les empreses.



©2019 Ajuntament del Vendrell