04-13_viles_termals_webVista l'experiència positiva de l'edició anterior, el Consorci de Viles Termals de Catalunya va participar de nou en el Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que es va celebrar del 7 al 10 d'abril al recinte de Fira de Barcelona.

La presència de les viles termals al Saló és va fer a través d'un estand en què es va potenciar la marca "Viles Termals Catalanes. Terra i Aigua" i el web www.catalunyatermal.cat. El Vendrell hi va ser present amb personal del Patronat Municipal de Turisme, juntament amb una representació de municipis que formen part del Consorci: Benifallet, Caldes d'Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Hilari Sacalm, Sant Climent Sescebes i Santa Coloma de Farners.

Durant aquests dies, el Consorci de Viles Termals de Catalunya va facilitar als visitants informació sobre el patrimoni cultural i termal, museus, festes tradicionals, gastronomia, senders i activitats culturals diverses dels 9 municipis representats. A més, es va fer difusió de la infraestructura turística: allotjament, balnearis, restaurants, comerços que ofereixen productes típics i locals, entre d'altres.



©2019 Ajuntament del Vendrell