04-11_xarxa_emprendora_webEl proper 15 d'abril 2011, es celebrarà el Dia de l'Emprenedor, el qual compta amb un programa d'activitats per a les empreses. Aquest dia es celebra també el segon aniversari de la Xarxa Emprenedora, projecte impulsat des de L'EINA Espai Empesarial per tal de fomentar la cooperació empresarial.

El Dia de l'Emprenedor és un dia dedicat a tots els empresaris i empresàries del territori. A través de les activitats programades, els participants poden trobar informació, formació, coneixement i novetats d'interès, i sobretot un espai de relació per a elles.

Els aspectes més interessants del programa són:

1. Aquest any el protagonista de la jornada serà el mateix empresari. Es volen donar a conèixer diferents experiències empresarials del territori que són significatives o excel·lents en algun aspecte o àmbit. Aquests empresaris exposaran la seva experiència al capdavant dels seus negocis o projectes.

2. També hi haurà l'"Espai mentor" dedicat al programa de mentoratge que L'EINA dinamitza amb la col·laboració de diferents empresaris i empresàries consolidats del territori. Actualment L'EINA compta amb 8 mentors, els quals explicaran la seva experiència en la tasca de mentorar i donar suport a persones emprenedores.

3. Cal destacar també dues conferències interessants:

"Esperit d'aventura. Els 7 reptes de l'emprenedor" a càrrec d'Albert Bosch, empresari, emprenedor i aventurer.

"Inspirant l'entusiasme a l'empresa" a càrrec de Pilar Segura, coach, docent i fundadora del Grupo Mentoring.

La primera edició del Dia de l'Emprenedor, celebrada el 21 de maig de l'any passat, va esdevenir un èxit, i va registrar una participació de més d'un centenar d'empresaris.

El Dia de l'Emprenedor compta amb la col·laboració de diverses entitats i organismes: Diputació de Tarragona, Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, PIMEC, CEPTA, UEP, Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT) i el Col·lectiu Les Cuines del Vendrell, així com diversos gremis professionals.

pdf Programa del Dia de l'Emprenedor


Més informació:
L'EINA, tel. 900 33 88 33.©2019 Ajuntament del Vendrell