04-05_Meravelles_de_lOrient_webLa companyia vallenca Pa Sucat aterra al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) aquest diumenge a les 12 h amb un espectacle per a tots els públics amb bones dosis d'il·lusió, misteri i emocions recollides en l'obra "Meravelles de l'Orient".

Es tracta d'un espectacle de titelles, actors i música en directe que narra la història d'una dama que és raptada per un capità sarraí que la porta al seu harem. Durant l'obra, el públic descobrirà com un valerós cavaller allibera la dama amb tot un seguit de gestes, astúcies i l'enfrontament amb el cavaller. Però la dama tornarà a caure presa, aquest cop a mans d'un drac terrible que la manté captiva en una cova sinistra.

L'espectacle forma part de la programació per al primer semestre del 2011, en la qual s'ha donat continuïtat a l'aposta per una oferta de teatre familiar atractiva i de qualitat.

L'obra "Meravelles de l'Orient" es podrà veure el diumenge 10 d'abril a les 12 h al TÀG. Les entrades es poden aconseguir tant a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), com a les taquilles el mateix dia de la representació.



©2019 Ajuntament del Vendrell