01-04_conveni_sipcat_elvendrell_03wEl conseller d'Interior, Felip Puig, i l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, han signat aquest matí un conveni per a l'adhesió del municipi al programari SIPCAT. Es tracta d'un sistema de gestió integral per a les policies locals de Catalunuya, que permet interconnectar-se amb els sistemes d'informació del cos de Mossos d'Esquadra i amb el centre de gestió de trucades d'urgència 112, que el Departament d'Interior ofereix de forma gratuïta. El SIPCAT proporciona també un sistema d'informació policial que permet planificar i orientar les polítiques de seguretat, i que facilita la prestació homogènia de serveis a la ciutadania en el conjunt del territori.

El conseller s'ha mostrat molt satisfet per la col·laboració i cooperació amb l'Ajuntament del Vendrell, i ha afirmat que "la signatura d'aquest conveni permet la construcció d'un espai comú, entre Policia local i Mossos d'Esquadra, per donar millor resposta en matèria de seguretat i en l'emergència".
De la seva banda, l'alcalde del Vendrell ha explicat que el conveni "servirà per compartir sistemes d'informació i dades, i per millorar les tecnologies de comunicació entre els cossos de seguretat, els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal, el que revertirà en un millor servei a la ciutadania i una major percepció de seguretat al municipi".



©2019 Ajuntament del Vendrell