03-30_Faana_Escola_de_Msica_02wL'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell pretén omplir de música tota la vila durant la setmana del 2 al 9 d'abril coincidint amb la celebració de la XXII Setmana musical del centre. Ja sigui en forma de concerts, exposicions, xerrades o tallers, l'EMMPAC ha programat per arreu del municipi gairebé una trentena d'actes en què la música és la protagonista indiscutible.

A partir del 2 d'abril l'Escola acollirà una exposició dels diferents cartells de les setmanes musicals que ha celebrat el centre. Aquest cap de setmana alguns alumnes de l'escola també escalfaran motors amb la participació al circuit guitarrístic de les comarques tarragonines, que tindrà lloc a Tarragona, i dilluns a la tarda els avis de les residències Santa Anna i de la Policlínica seran el públic privilegiat de diversos concerts dels alumnes de l'EMMPAC. El mateix dia a les 18.30 h, a l'Escola, es farà un taller de manteniment dels instruments de corda fregada i, posteriorment, a les vuit del vespre, la directora del centre, Montserrat Meneses, oferirà una xerrada oberta al públic sobre la visita a les orquestres i cors veneçolans.

La setmana continuarà amb diversos concerts, tant a l'escola com en places de la vila i en altres residències d'avis, majoritàriament a càrrec d'alumnes de l'EMMPAC i de les formacions estables del centre. . Destaquen també la cantata "Rebel·lió a la cuina" que l'EMMPAC farà a l'Auditori Pau Casals, a Sant Salvador, dijous 7 d'abril a les 19 h i l'audició de violoncel que tornarà a portar l'escola a Sant Salvador, aquest cop a Vil·la Casals i el divendres 8 d'abril a partir de les 18.30 h.

Els actes es clouran entre divendres i dissabte entre d'altres amb un concert del Cor Zóngora i l'Orquestra Camera Musicae el divendres 8 d'abril a les 21.30 i a l'Auditori de l'EMMPAC, per al qual s'ha d'aportar una col·laboració de cinc euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell