Cartell_EBM_PortesObertes_2011_copiawAquest dissabte i el proper, les escoles bressol municipals (EBM) del Vendrell obriran les seves portes per tal que pares i mares coneguin els centres on podran inscriure els seus fills per al curs vinent.

Dissabte 2 d'abril les EBM El Puig (c/ Ramon d'Abadal, s/n), Mestral (c/ Conflent, 111), i Vent de Migjorn (c/ Ocells, s/n) romandran obertes de deu del matí a una del migdia, per ser visitades lliurement per aquells qui ho desitgin i també per poder consultar dubtes als responsables dels centres, que estaran a disposició de qui ho sol·liciti per donar-li informació.

Per la seva banda, les EBM Ralet, Ralet (c/ Ribera d'Ebre, 13) i Botafoc (av. Baix Penedès, s/n) obriran portes el dissabte següent, 9 d'abril, també de deu del matí a una del migdia i amb la mateixa finalitat, atendre aquells pares i mares que vulguin conèixer més de prop els centres municipals de què disposen a la vila per escolaritzar els seus fills menors de 3 anys.

Enguany és el segon any que es posa en marxa aquesta iniciativa impulsada conjuntament per l'Oficina Municipal d'Escolarització i per les diferents escoles bressol municipals. D'aquesta manera, els centres tenen una oportunitat per explicar de primera mà quins són els serveis que ofereixen i com són els seus equipaments. Així mateix, els pares i mares que ho desitgin podran acostar-se als centres escolars on poden matricular els seus fills el curs vinent i valorar les possibilitats i avantatges que ofereix l'escolarització en escoles bressol municipals, una escolarització que no és obligatòria, però que cada cop compta amb més demanda, a causa de la necessitat d'introduir els infants en un entorn educatiu i socialitzador com més aviat millor, a més de respondre també a les necessitats de conciliació de la vida familiar i laboral dels ciutadans del Vendrell. I és que en l'etapa de l'escola bressol els nens i nenes adquireixen hàbits, aprenen rutines i gaudeixen del joc en companyia d'altres infants de la mateixa edat.



©2019 Ajuntament del Vendrell