Cuidat_webEls avis i àvies del Vendrell tenen una nova oportunitat de participar en la iniciativa "Cuida't, t'ho mereixes" el proper dilluns 4 d'abril.

"Cuida't, t'ho mereixes" és el nom d'una nova activitat iniciada el novembre passat i organitzada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Es tracta de promoure entre els avis i àvies del municipi la pràctica de l'esport i la necessitat de portar una alimentació saludable. L'activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d'exercici a l'aire lliure en un espai públic com la plaça del Tívoli. Així mateix, es realitzen xerrades sobre l'alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l'any.

Els objectius de l'activitat són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'alimentació com a la dietètica.

Aquesta nova sessió del "Cuida't" tindrà lloc dilluns 4 d'abril d'onze a dos quarts d'una del migdia i es treballarà l'aparell digestiu, i es parlarà de com millorar la digestió. També es treballarà sobre la prevenció de la hipertensió amb els aliments i la relaxació.

L'activitat és gratuïta i pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia; el punt de trobada per fer-la és a la plaça del Tívoli.

Les properes sessions estan previstes per als dies 2 de maig i 6 de juny al mateix lloc i amb el mateix horari.©2019 Ajuntament del Vendrell