03-29_ORGUE_NOU_webEl proper divendres 1 d'abril, a les nou del vespre, el cicle de Jazz a l'Auditori 2011 es trasllada a l'església del Vendrell.

Aquest concert és fruit del treball conjunt entre els Amics de l'Orgue del Vendrell, l'Associació Musical Pau Casals i el Patronat Municipal Auditori Pau Casals.

El concert, titulat "May Favorite Songs" serà a càrrec del grup Castan-Domènech Trio. És una aproximació al repertori de la música de cinema, espirituals i estàndards de jazz d'autors com Duke Ellington, Ray Charles, Henri Mancini, H. Carmichael, Michael Bolton, George Gershwin...

La formació està composta per Sergi Castan al clarinet, el baixista Ramon Teixidó i Josep M. Domènech, que tocarà l'orgue de l'església parroquial com a instrument protagonista. Aquests tres músics actuen junts des del principi dels anys noranta i han estat l'origen de nombroses formacions i experiències jazzístiques. Han participat en diferents seminaris internacionals i han actuat en cicles i festivals de jazz d'arreu de l'Estat.

El concert de divendres serà una altra oportunitat per comprovar les grans qualitats de l'orgue del Vendrell, junt amb altres instruments solistes.



©2019 Ajuntament del Vendrell