001AGENDA_GPS_TeatreRESPOSTAwL'Ajuntament del Vendrell ha decidit facilitar a les famílies del municipi l'accés a la informació més interessant per a elles i els seus fills a través d'una agenda comuna amb activitats adreçades tant a infants com a joves i també a famílies. Es tracta de la nova agenda Grans i Petits Sortim (GPS), que usa les sigles del popular sistema d'identificació geogràfica per al seu nom i també per a la imatge del document.

L'agenda pretén ser una eina de consulta per a tots aquells pares i mares que vulguin saber quina és l'oferta d'activitats d'oci i culturals de tot tipus dirigides als seus fills. Amb l'agenda GPS trobaran les activitats específiques destinades a un públic familiar d'una manera més ràpida i directa.

El document tindrà una periodicitat mensual i ha estat editat per les diferents regidories de l'Ajuntament que organitzen activitats familiars. El mes d'abril serà el primer de comptar amb aquesta agenda, que tindrà exclusivament format digital i que es podrà trobar tant a través de la pàgina web oficial de l'Ajuntament (www.elvendrell.cat) com de les webs dels altres departaments que han participat en la seva elaboració.

Igualment, s'enviarà mitjançant el correu electrònic a tots aquelles persones que ho sol·licitin i també a les entitats i associacions del municipi.

 

pdf Agenda GPS - Agost de 2012

 



©2019 Ajuntament del Vendrell