03-16_berlin01_webDel 9 al 13 de març, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell va ser present a la fira International Touristik Börse de Berlín, una fira de turisme que rep uns 180.000 visitants.

La participació del Patronat en aquesta fira es fa a través del conveni "còrner" que coordina el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. D'aquesta manera, es fa una acció promocional conjunta entre diversos patronats de turisme i associacions empresarials de la Costa Daurada. A part de personal tècnic del Patronat, a Berlín també s'hi van desplaçar l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i la regidora de Turisme, Comerç i Platges, Àngels Turdiu.

El material promocional del Vendrell que es va donar a la ITB de Berlín van ser la Guia de Promoció Turística del municipi, la qual engloba els productes turístics de la vila (turisme de salut, turisme actiu, turisme cultural, turisme gastronòmic i turisme de sol i platja) i la Guia d'Allotjaments 2011, acompanyades de productes de marxandatge amb difusió de la web del Vendrell. Cal dir que a la fira també es va disposar de l'opuscle conjunt dels municipis partícips del còrner, editat expressament des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per a l'assistència en aquestes fires.

Cal remarcar que, per al Vendrell, el mercat alemany és un mercat que visita el nostre municipi de forma habitual, malgrat la crisi, i tenint en compte la situació d'algunes destinacions turístiques de la Mediterrània s'espera poder captar més turistes, tenint en compte que els alemanys, malgrat la crisi, tenen les vacances com a preferència de consum.



©2019 Ajuntament del Vendrell