museu_deuDurant els mesos d'abril, maig i juny del 2011, el Museu Deu ha organitzat tot un seguit d'activitats perquè pares i fills puguin gaudir d'una estona de lleure plegats, coneixent una mica més el Museu i les seves col·leccions.

En primer lloc, cada dissabte, les famílies que s'acostin al Museu podran fer un joc de pistes que s'entregarà a la recepció i que té com a objectiu trobar una peça entremaliada que no es vol estar quieta al seu lloc i que es passeja d'una sala a una altra. Per altra banda, el primer diumenge de cada mes (3 d'abril, 1 de maig i 5 de juny del 2011) a les 12 del migdia, el Museu Deu organitza els "Jocs de diumenge". Cada dia hi haurà una activitat diferent per tal que pares i fills puguin aprofundir en el coneixement de les diverses col·leccions del Museu a través de jocs i explicacions didàctiques.

El primer diumenge, 3 d'abril, l'activitat que es realitzarà serà el "Pictoart", un joc en què, amb l'ajuda d'un monitor, les famílies posaran a prova la seva capacitat d'observació i la seva destresa en mímica, dibuix, resolució d'endevinalles i descripcions, a fi d'aconseguir el màxim nombre d'obres d'art a través d'aquest joc de taula gegant.

Per participar en el joc de pistes dels dissabtes no cal inscripció prèvia, perquè és una activitat que les famílies fan de forma lliure i sense monitoratge, a través de l'observació de les obres d'art del Museu. Per als "Jocs de diumenge", en canvi, les places són limitades i cal inscriure's al Museu Deu (plaça Nova, 6, tel. 977 66 63 08, museudeu@elvendrell.net), indicant el nombre de participants, l'edat dels infants (l'edat mínima és de 6 anys) i deixant també les dades personals de contacte (telèfon i correu electrònic). Durant tot el mes de març es pot fer la inscripció per al primer "Joc de diumenge" del dia 3 d'abril.



©2019 Ajuntament del Vendrell