02-22_ExpoRosaFeliu_web"Continuïtats i canvis" és el títol de l'exposició que s'inaugurarà a la Sala Portal del Pardo del Vendrell aquest divendres 25 de febrer, a les vuit del vespre. Es tracta d'una retrospectiva de l'experimentada artista tarragonina Rosa Feliu que conjuga la pintura amb la tècnica del gravat, de la qual Feliu és gran coneixedora, ja que té una formació sòlida en aquest àmbit. Les peces que es podran contemplar al Portal del Pardo conformen una retrospectiva que inclou treballs amb el paper, la cola, la pintura, collages i gravats.

Tal com diu el nom de la mostra, la retrospectiva fa un recorregut per la continuïtat de les tècniques emprades per l'artista com el gravat, l'aiguafort o la punta seca, alhora que en mostra l'evolució. La trentena de quadres de l'exposició representen formes abstractes que són sovint presències tènues, que cal intuir i que tan sols es poden revelar a través del títol de cada obra.

Les obres es podran veure fins al 20 de març, de dimarts a divendres de cinc a vuit; els dissabtes d'onze a dues i de cinc a vuit i els diumenges d'onze a dues.



©2019 Ajuntament del Vendrell