11_02_08_EMMPACSeleccionatswL'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell celebra enguany 25 anys des que va obrir les seves portes i es preveu commemorar l'efemèride amb diferents actes. Els primers seran un concert d'alumnes i exalumnes del centre i un concert del Cor de la Universitat de Princeton (Nova Jersey-EUA), juntament amb el cor de l'escola, el Cor Zóngora.

El dilluns 14 de febrer a les vuit del vespre actuaran a l'EMMPAC els alumnes seleccionats en la II Mostra de Joves Intèrprets, els guanyadors de la Beca Cohí Grau 2009-2010 i una representació d'exalumnes de l'escola.

Pel que fa al Cor de la Universitat de Princeton, actuarà el divendres 18 de febrer a dos quarts de nou del vespre junt amb el Cor Zóngora. Es dóna la circumstància que el Princeton High School Choir es troba aquests dies de gira per Catalunya i els seus responsables es van mostrar molt interessats a poder cantar a la vila nadiua de Pau Casals i a conèixer els espais relacionats amb el Mestre. És per això que durant el dia del concert també visitaran la Vil•la Casals i l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador.

Ambdues actuacions, la de dilluns i la de divendres, són d'entrada lliure i gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell