El Vendrell ha aconseguit una recaptació de 1.386,70 euros amb la venda dels CD del projecte Cantem junts, a càrrec de la coral infantil El Petit Estel. Aquesta quantitat ja ha estat ingressada al compte de La Marató de TV3 i s'unirà a la recaptació total del certamen d'aquesta edició, que està destinada a la investigació per lluitar contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

La venda del recull de cançons Cantem junts es va iniciar en el concert que va oferir El Petit Estel el passat 18 de desembre, i que també va servir per col·laborar amb La Marató.

En aquest CD es van enregistrar les cançons que canten els nens i nenes del Vendrell a les escoles bressol municipals i que aquell dissabte de desembre van protagonitzar el concert que es va celebrar en un auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals ple de gom a gom. Músiques i lletres com les del Sol solet, l'Arri arri tatanet o El lleó no em fa por van ser seguides per un públic familiar que va gaudir amb un recull de les cançons infantils més conegudes de la cultura popular catalana.

El CD es va vendre des d'aleshores fins aquest dilluns 31 de gener, quan finalitzava el termini perquè la recaptació feta es destinés als objectius de la Marató 2010. Els CD continuaran venent-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 del Vendrell i els diners que es recaptin a partir d'ara s'ingressaran al fons comú de la Fundació de la Marató de TV3.



©2019 Ajuntament del Vendrell