11_02_01_EscolaArtMuseuDeu_02_webL'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell compta amb una oferta àmplia de cursos per a adults i escolars als quals es pot matricular qualsevol persona malgrat que el curs escolar regular ja hagi començat. És el que es coneix com a matrícula viva. Tot i que les inscripcions anuals es van fer al setembre, la incorporació a alguns dels cursos es pot realitzar en qualsevol moment de l'any, preferentment en les èpoques en què comencen els trimestres.

L'Escola Municipal d'Art compta amb un ventall de cursos que permeten conèixer les disciplines artístiques més populars i aprofundir-hi. A més, l'alumne pot adequar el nombre de classes que desitja cursar en funció de la seva disponibilitat i d'acord amb els horaris de l'Escola. Així, s'estableix un mínim de dues hores de classe setmanals, tot i que es pot ampliar l'horari en franges de dues hores.

L'Escola d'Art ofereix una formació continuada, durant tot el curs escolar, en ceràmica, dibuix, escultura, esmalt sobre metall i pintura. Qui desitgi demanar informació en algun curs ho pot fer a la mateixa Escola (avinguda de les Escoles, 19) a les tardes.

Per formalitzar la matrícula, els tràmits s'han de realitzar a la Regidoria d'Ensenyament, situada a l'antiga biblioteca (la Rambla, 24), de dilluns a divendres de deu del matí a una del migdia i els dimecres també de cinc a set de la tarda.



©2019 Ajuntament del Vendrell