12-01_cuidat_webEls avis i àvies del Vendrell tenen una nova oportunitat de participar en la iniciativa "Cuida't, t'ho mereixes" el proper dilluns 7 de febrer.

"Cuida't, t'ho mereixes" és el nom d'una nova activitat iniciada el novembre passat i proposada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Es tracta de promoure entre els avis i àvies del municipi la pràctica de l'esport i la necessitat de portar una alimentació saludable. L'activitat compta amb el suport del Pla de Barris i preveu la realització de sessions d'exercici a l'aire lliure en un espai públic com la plaça del Tívoli. Així mateix, es realitzen xerrades sobre l'alimentació i sobre com adequar-la a les estacions de l'any.

Els objectius de l'activitat són promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, i difondre coneixements per a una bona salut integral, tant pel que fa a l'alimentació com a la dietètica.

Aquesta nova sessió del "Cuida't" tindrà lloc el dia 7 de febrer d'onze a dos quarts d'una del migdia i es treballarà i es parlarà sobre el sistema immunològic i les tècniques d'automassatge per combatre el fred. En l'apartat d'alimentació, es posarà especial interès en els aliments més beneficiosos per aquesta època de l'any.

L'activitat és gratuïta i pot assistir-hi tothom qui ho desitgi sense inscripció prèvia; el punt de trobada per fer-la és a la plaça del Tívoli. La propera sessió del primer trimestre de 2011 es farà el 7 de març.©2019 Ajuntament del Vendrell