01-26_EscolaMaresPares_PEE_02_copia_webL'Escola de Mares i Pares de la Comissió de Famílies del Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell (PEE) engega per tercera vegada un nou curs amb la voluntat de crear un espai de comunicació, aprenentatge i gaudi per a les famílies amb fills en edat escolar.

El programa d'activitats de l'Escola de Mares i Pares s'ha presentat aquest dimecres amb la presència de la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell, Marta Tutusaus, integrants del Pla Educatiu d'Entorn i la responsable d'una de les xerrades que s'inclouen en el programa.

Tutusaus ha valorat molt positivament la iniciativa, ja que "ningú no ens ha ensenyat a ser pares i aquestes activitats són una bona manera de compartir experiències, dubtes i inquietuds, i aprendre com tractar els nostres fills pel que fa a situacions molt determinades, ja que la vinculació de les famílies amb el procés educatiu és molt important per assolir l'èxit".

Al curs de "L'ofici de ser pares", que així és com es diu el programa d'activitats, els pares i mares que ho desitgin podran assistir a un total d'onze xerrades, d'aquí fins al juny, sobre temes diversos com l'alimentació dels fills, la relació entre germans o l'assetjament escolar. Igualment es podran apuntar als tallers d'estratègies per millorar la relació entre pares i fills, que es desenvoluparà del 9 de febrer al 27 d'abril, i participar en les sortides per conèixer el Vendrell.

Les xerrades són obertes a tothom i no requereixen inscripció prèvia. Pel que fa als tallers i a les visites guiades pel Vendrell, caldrà apuntar-se a la seu dels Serveis Municipals d'Ensenyament del Vendrell (la Rambla, 24. Telèfon: 977 66 89 62).



©2019 Ajuntament del Vendrell