01-25_AjutsHabitatge01_copia_webAquesta setmana l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i el regidor de Joventut, Raül Buira, han lliurat els ajuts per a l'adquisició del primer habitatge per a joves menors de 36 anys.

Els joves beneficiaris d'aquests ajuts van presentar, en el seu moment, la sol·licitud de subvenció en un termini inferior a sis mesos de la data d'escriptura de compravenda de l'habitatge. A més, complien el requisit d'estar empadronats i residir al municipi del Vendrell amb una antiguitat de tres anys anterior a la presentació de la sol·licitud a la Borsa Jove d'Habitatge. Un cop finalitzat el procés de validació de les sol·licituds presentades, s'han atorgat 19 ajuts, que oscil·len entre els 800 i els 1.120 euros, per un import total de 15.000 euros.

Cal destacar que, enguany, s'ha detectat un augment del nombre de joves que han demanat aquest ajut, fet que podria suposar un canvi en la tendència dels darrers anys, ja que aquesta vegada sembla que s'han animat més joves a fer l'important pas de comprar un habitatge. En aquest sentit, Benet Jané ha felicitat els joves per haver aconseguit comprar un habitatge amb les dificultats que hi ha actualment i ha manifestat que "l'Ajuntament del Vendrell té la voluntat de continuar oferint aquests ajuts".



©2019 Ajuntament del Vendrell