01-24_visita_delegat_govern01_webAhir al migdia, el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, va visitar l'Ajuntament del Vendrell per reunir-se amb l'alcalde, Benet Jané, per tal de presentar-se amb el nou càrrec i posar-se a la seva disposició per a qualsevol tema que afecti el municipi en relació amb la Generalitat de Catalunya.

Un cop finalitzada la reunió, el delegat també es va poder reunir amb regidors i regidores dels altres grups municipals amb representació al Consistori. Tot seguit, Joaquim Nin i Benet Jané van atendre els mitjans de comunicació.

En aquesta atenció a la premsa, l'alcalde del Vendrell va destacar que s'espera una bona col·laboració amb el nou delegat pel fet que "és una persona de la comarca que ha tingut i té una relació molt directa amb la nostra vila". D'altra banda, Joaquim Nin va manifestar que, des de la proximitat, està al servei de les institucions i entitats que fan que el Vendrell, un dels municipis més importants de la demarcació de Tarragona, sigui capdavanter en diferents àmbits com poden ser el cultural i l'esportiu.

Dels temes que es van tractar en la reunió es van destacar la declaració de la Cooperativa Agrícola com a Bé Cultural d'Interès Nacional, l'adequació del torrent dels Aragalls, les obres de l'escola Marta Mata, la seu de l'Escola Oficial d'Idiomes i el desplegament de més bombers a la comarca del Baix Penedès.©2019 Ajuntament del Vendrell