zona_escolar_webLes escoles i instituts del Vendrell obriran les portes a tots els ciutadans aquest cap de setmana. La majoria de centres ho farà el dissabte 29 de gener, mentre que l'institut Mediterrània té previst celebrar la jornada de portes obertes el diumenge 30, i les escoles Sagrat Cor i Àngel Guimerà el dissabte 5 de febrer.

Així, el dissabte 29 de gener, de deu del matí a una del migdia, estaran obertes les escoles Pau Casals i Marta Mata i els instituts Andreu Nin i Baix Penedès. Aquest últim té previst organitzar les visites a un quart d'onze, un quart de dotze i un quart d'una. L'institut-escola Els Còdols farà el mateix horari, però tancant mitja hora abans, i finalment les escoles Àngels Garriga, Els Secallets, Teresina Martorell i Pla de Mar obriran una hora més tard, d'onze del matí a una del migdia.

Per la seva banda, l'institut Mediterrània obrirà les portes el diumenge 30 de gener de deu del matí a una del migdia. Les escoles Sagrat Cor i Àngel Guimerà ho faran el proper cap de setmana, el dissabte 5 de febrer. La primera, de deu del matí a una del migdia amb una presentació a la sala d'actes i una visita guiada posterior. A l'escola Àngel Guimerà l'horari serà d'onze del matí a una del migdia.

Amb aquesta iniciativa els centres educatius del Vendrell es preparen per al període d'inscripcions, que es farà properament i que coordinarà l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) del Vendrell, tal com està fent els últims anys en col·laboració amb els centres educatius.

Tant des de les escoles com des de l'OME es valora molt positivament l'oportunitat d'obrir les escoles a tots els ciutadans per tal que aquests coneguin de primera mà amb quines instal·lacions compten els centres, quina tasca s'hi fa i quin és l'equip humà que lidera cada projecte i que acompanyarà els seus fills al llarg de les diverses etapes educatives.

Dissabte 29 de gener.
-Escola Pau Casals, Escola Marta Mata, Institut Andreu Nin i Institut Baix Penedès: de 10 h a 13 h.
-Institut-escola Els Còdols: de 10 h a 12.30 h.
-Escola Àngels Garriga, Escola Els Secallets, Escola Teresina Martorell i Escola Pla de Mar: d'11 h a 13 h.

Diumenge 30 de gener.
-Institut Mediterrània: de 10 h a 13 h.

Dissabte 5 de febrer.
-Escola Sagrat Cor: de 10 h a 13 h.
-Escola Àngel Guimerà: d'11 h a 13 h.


Més informació:
Regidoria d'Ensenyament, tel. 977 66 89 62.



©2019 Ajuntament del Vendrell