01-19_RpCRAE_02_webEl regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, i el director del del CRAE de Santa Oliva Lluís Folch i Camarasa i representant de l'entitat CEPS Projectes Socials, Carles Rué, han signat la renovació del conveni de col·laboració per a la cessió puntual d'espais de L'EINA per realitzar activitats formatives de l'entitat social.

En concret, per al mes de maig està previst fer quatre sessions formatives sobre l'ús de les noves tecnologies per als educadors socials de l'entitat CEPS Projectes Socials a les dependències de L'EINA. Així doncs, L'EINA posarà a disposició de l'entitat social els mitjans necessaris per al desenvolupament d'aquestes sessions (aula d'informàtica, canó, sala condicionada...).

Joan M. Diu ha explicat que, amb aquest conveni, es renova la col·laboració entre L'EINA i l'entitat CEPS Projectes Socials per ajudar els seus professionals en l'adquisició de noves habilitats i poder transmetre nous coneixements als infants i joves residents al centre.©2019 Ajuntament del Vendrell