12_17_ExpoPardoPoliedric_01La Sala Portal del Pardo continua sent l'espai de referència per a les exposicions de tot tipus de disciplines artístiques de qualitat al Vendrell i la mostra que s'inaugura aquest dissabte n'és un bon exemple. S'hi reuniran treballs de fins a sis artistes vendrellencs d'àmbits com la pintura, la ceràmica, la fotografia, els vitralls, la literatura i el fusing (fusió de tècniques).

Tots aquests treballs estan inspirats en l'obra del poeta català Salvador Espriu, a qui el Vendrell ha dedicat aquest 2010 un homenatge en commemoració dels 25 anys de la seva mort.

 

El grup Polièdric aixopluga els sis artistes que exposen les seves obres al Pardo i que en aquesta tercera edició dels actes d'homenatge han triat el poemari Cançons de la roda del temps com a "leit motiv" de les seves creacions.

Joan Descals hi posa la pintura, Camil·la Pérez Salvà la ceràmica i Josep Maria Poblet els vitralls. Amb ells, Linus Urpí interpreta amb la fotografia els poemes d'Espriu, Josep Sadurní en fa un fusing ple de color i vida i Nati Soler trasllada a les paraules la seva visió sobre l'obra del poeta.

La mostra s'inaugura aquest dissabte 18 de desembre a les vuit del vespre i es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo (c/ Major, 20) fins al 16 de gener de 2011 de dimarts a divendres de cinc a vuit, dissabtes d'onze a dues i de cinc a vuit, i diumenges d'onze a dues.



©2019 Ajuntament del Vendrell